• 123.png
    123.png
  • 12.png
    12.png

Týdenní menu

POLÉVKY

Hrachová polévka
uzenina, chlebové krutony

42 Kč

Kuřecí vývar
tarhoňa, maso, zelenina

42 Kč

HLAVNÍ CHOD

Smažený filet z tilápie ve vinném těstíčku
bramborové pyré, citron

145 Kč

Kuřecí paličky pečené na medu a chilli
rozinková rýže

149 Kč

Kuřecí špíz se slaninou, paprikou a cibulí
pečený brambor ve slupce, dip ze zakysané smetany

149 Kč

Pečené vepřové uzené maso
dušené červené zelí, bramborový knedlík

149 Kč

Smažený karbanátek
mačkané brambory s cibulkou, kyselá okurka

145 Kč

Masové kuličky v rajské omáčce
vařené těstoviny

135 Kč

Trhané vepřové maso v bulce
bbq omáčka, listové saláty, sterilovaná zelenina, bramborové hranolky, chipotle majonéza

169 Kč

Spätzle
grilovaná zelenina, rukola, strouhaný sýre Gran Moravia

129 Kč

SALÁTY

Řecký zeleninový salát z čerstvé zeleniny
olivy, balkánský sýr, rozpečená bageta

139 Kč

DEZERTY

Bavorské vdolečky
švestková povidla, šlehaný tvaroh, šlehačka, mátový cukr

99 Kč


obrazek


 

Restaurace v Plzni "U Pětatřicátníků"

Plzeňská restaurace „U Pětatřicátníků" je součástí franchisingového gastronomického konceptu ŠVEJK RESTAURANT.

Provozovatelem restaurace je společnost ŠVEJK GASTRO s.r.o., která provozuje také Švejk restaurant „U Zeleného stromu" v Nepomuku.

Tak jako každý Švejk Restaurant Vás i tato restaurace svou nenapodobitelnou atmosférou vrátí do dob rakousko - uherského mocnářství, na počátek 20. století. Tato švejkovna stejně jako všechny ostatní je typická svým interiérem s dřevěnými podlahami, masivním dřevěným nábytkem a obložením stěn. Ty jsou doplněny barevnými vitrážemi s motivy kreseb Josefa Lady a všudypřítomnou tváří dobrého vojáka Švejka.

Nabízíme příjemné posezení v restauraci o kapacitě 170 míst. Druhé patro, se salonkem pro 50 osob, se ideálně hodí pro firemní večírky, oslavy narozenin, oslavy promocí, svatby či maturitní večeře.

V letním období máme připravenu zahradní restauraci v klidném vnitrobloku, s výhledem na Plzeňskou věž, o kapacitě 80 míst. Těšíme se na Vaši návštěvu. Máme pro Vás připravenu kvalitní českou gastronomii, zakládáme si na kvalitních surovinách, originálním způsobu servírování, profesionáním servisu a výtečném plzeňském pivu.

Rozvoz jídla

Zákon o evidenci tržeb

"Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režim.

obrazek