• 123.png
    123.png
  • 12.png
    12.png

Týdenní menu

POLÉVKY

Bramboračka s houbami

42 Kč

Dýňová krémová polévka s krutony a smetanou

42 Kč

HLAVNÍ CHOD

Pečený pstruh
slaninová omáčka, mačkané brambory

179 Kč

Maminčino kuře
1/4 pečeného kuřete na širokých nudlích s hříbky, játry a smetanou

159 Kč

Kuřecí steak zapečený broskví a ementálem
bramborové krokety

165 Kč

Vepřová líčka
koprová omáčka, houskový knedlík

155 Kč

Smažený vepřový řízek
domácí bramborový salát

149 Kč

Vykostěné pečené vepřové koleno
dušené kysané zelí, bramborový knedlík

149 Kč

Rizoto s vepřovým masem a zeleninou
strouhaný sýr, sterilovaná okurka

129 Kč

Boloňské lasagne zapečené mozzarellou
malý zeleninový salát

149 Kč

SALÁTY

Salát s kozím sýrem
trhané listové saláty, červená řepa, vlašské ořechy, kozí sýr, rozpečená bylinková bageta

145 Kč

HLAVNÍ CHOD

Trhanec s rozinkami
brusinková omáčka se smetanou, šlehačka

95 Kč


obrazek


 

Restaurace v Plzni "U Pětatřicátníků"

Plzeňská restaurace „U Pětatřicátníků" je součástí franchisingového gastronomického konceptu ŠVEJK RESTAURANT.

Provozovatelem restaurace je společnost ŠVEJK GASTRO s.r.o., která provozuje také Švejk restaurant „U Zeleného stromu" v Nepomuku.

Tak jako každý Švejk Restaurant Vás i tato restaurace svou nenapodobitelnou atmosférou vrátí do dob rakousko - uherského mocnářství, na počátek 20. století. Tato švejkovna stejně jako všechny ostatní je typická svým interiérem s dřevěnými podlahami, masivním dřevěným nábytkem a obložením stěn. Ty jsou doplněny barevnými vitrážemi s motivy kreseb Josefa Lady a všudypřítomnou tváří dobrého vojáka Švejka.

Nabízíme příjemné posezení v restauraci o kapacitě 170 míst. Druhé patro, se salonkem pro 50 osob, se ideálně hodí pro firemní večírky, oslavy narozenin, oslavy promocí, svatby či maturitní večeře.

V letním období máme připravenu zahradní restauraci v klidném vnitrobloku, s výhledem na Plzeňskou věž, o kapacitě 80 míst. Těšíme se na Vaši návštěvu. Máme pro Vás připravenu kvalitní českou gastronomii, zakládáme si na kvalitních surovinách, originálním způsobu servírování, profesionáním servisu a výtečném plzeňském pivu.

Rozvoz jídla

Zákon o evidenci tržeb

"Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.", eviduje-li poplatník v daném pokladním místě tržby v běžném režim.

obrazek