Moderní česká kuchyně spojená s kulinářskými a gastronomickými seriály jsou specifikem naší restaurace. Gastronomie je založena na kombinaci klasických českých pokrmů v moderním pojetí a moderní technologií.
Kvalitní suroviny jsou základem pro naše vaření, proto dodáváme hovězí maso v BIO kvalitě z naší farmy v Železném Újezdě, kde na pastvinách v brdských kopcích chováme plemeno Angus, Galloway a Highland, které dodáváme do restaurací.
Restaurace jsou průkopníkem projektu Czech specials, značky kvality české kuchyně. V Rámci čehož se dostali mezi tři nejlepší restaurace v ČR se zaměřením na českou kuchyni.
Pravidelně pořádáme gastronomické akce ze seriálu „ Chuti Monarchie“ jako např. Slavnosti volů, Rozmary z brambor, Polní kuchyně, Zvěřina, Šumavská kuchyně, Slovenská kuchyně, Horní a dolní Uhry, Kuchyně Moravy a Slezska, Havelské posvícení, Jarní nostalgie, Vánoce na Vídeňském dvoře, Zabijačka atd.